Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (5.31 secunde)
Obligata de guvern sa preia din acest an acordarea ajutoarelor pentru incalzirea locuintelor, Primaria Craiova a intrat in alerta, deoarece posibilii beneficiari nu au habar ce ar trebui sa faca pentru a primi banii de la stat.
Guvernul sprijina financiar asociatiile romanilor din Italia, pentru a contribui la imbunatatirea perceptiei Romaniei in aceasta tara.
Licitatia pentru modernizarea Aeroportului International Craiova a fost castigata de o asociatie a doua firme, Atlas si Polystart Impex din Craiova.
Noile norme de aplicare a legii pensiilor clarifica sintagma „venitul brut realizat lunar“ pentru care se va plati contributia de pensie din 2008, aducând precizarea ca legea face referire doar la venitul brut realizat lunar achitat din fondul de salarii si nu la întregul venit brut lunar.Noile norme de aplicare, publicate ieri în Monitorul Oficial, stabilesc în plus fata de normele aflate în vigoare pâna acum patru categorii de venituri pentru care urmeaza sa fie incluse în venitul brut lunar si pentru care se va plati CAS.
A cumparat drepturile tv pentru Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci 2014 si pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro 2016 vor fi transmise, in Romania, de TVR.
Pentru sustinerea actiunilor in instanta s-au platit taxe peste taxe cu aparatorii, cu executorii, cu expertii. ... Este vorba despre o suma foarte mare pentru ca asociatia are 771 de apartamente.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. ... (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este o asociatie caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica si fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996. ... "Povestea mea este o lectie de viata pentru oricine!
Odata cu preluarea Avioane Craiova, italienii de la Alenia Aeronautica ar urma sa primeasca drepturile de productie si comercializare a modelelor IAR-99. MApN a cedat drepturile de utilizare a patentului de fabricatie pana in 2014.
Doar 22 dintre cele 368 de asociatii de proprietari din Craiova s-au inscris in concursul pentru cea mai curata asociatie, lansat de primarie la inceputul lunii septembrie.
Primaria Craiova organizeaza incepand de astazi si pana vineri examen pentru obtinerea atestatului de administrator de imobil.
Sistemul confindustrial puternic ajunge astfel si la Targu Mures, multumita intreprinzatorilor locali care au considerat ca este indispensabil ca Asociatia sa fie in contact direct si permanent cu societatile de aici, pentru a putea raspunde mai bine la exigentele lor.
Ponta surprinde pozitiv prin curajul cu care ia decizii dificile Premierul Victor Ponta a inteles ca, in politica, trebuie sa faci sacrificii pe termen scurt, pentru a construi pe termen lung, iar liderul PNL, Crin Antonescu, face o distinctie corecta intre guvern ca institutie a statului si partid ca asociatie privata de cetateni.
L-am auzit zilele trecute pe deputatul Radu Dragus raspunzindu-le colegilor de breasla cumva retoric cind i s-a cerut o declaratie privitoare la datoriile de milioane bune de lei vechi pe care le are la asociatie.
"Forta grupului nostru parlamentar a fost data de calitatea oamenilor care isi fac treaba atat in partid, cat si in Parlament", a declarat pentru "Replica" liderul PRM.
1 "Sabba Stefanescu", primul sef de asociatie din Craiova retinut cu catuse pe baza de ordonanta, sub acuzatia de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
De atunci, luna de luna, fisa cu datorii catre asociatie are sectiunea de penalizari plina cu cifre infricosatoare, de ordinului sutelor de lei.
De asemenea, credibilitatea partenerilor de afaceri, a potentialilor furnizori sau a clientilor poate fi astfel verificata", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Bumbaru, presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania, asociatie, fondata in anul 2000, care numara 250 membri.
Drepturile consumatorului din domeniul turistic. ... Astazi doresc sa va atrag atentia asupra unui subiect decupat din tematica mai larga a protectiei consumatorului si anume drepturile consumatorului din domeniul turistic, practic ale celui care beneficiaza de servicii turistice.
Henri Bismuth, organizand simpozioane tematice cu cadenta anuala, ca raspuns al necesitatii dezvoltarii acestei ramuri a chirurgiei si a colaborarii interdisciplinare in acest domeniu, interesul pentru aceasta chirurgie de varf fiind evident si in continua crestere.
O asociatie din Elvetia militeaza pentru transfuzii de la nevaccinati. Safe Blood Donation vrea sa modifice legea transfuziilor. Safe Blood Donation se bazeaza pe conspiratiile antivaccin ARN.
google-analytics.com